Como, 3/205 Labouchere Road

THIS beautifully renovated and cleverly extended townhouse sets a high standard in contemporary living.

 

Owners Gavin and Nola Allen originally bought the home in 2004 as an investment and have rented it out, used it as a weekender and their son lived at the address while attending university.

 

“This year, we have done a full renovation including adding a new kitchen, bathroom, laundry, ensuite, floor coverings, light fittings, plumbing fixtures and plantation shutters,” they said.

 

“Outside, we removed the existing courtyard and built a front entrance onto the house, and removed the existing back verandah and built a new large patio with bifold doors and kitchen servery with bifold window.

 

“As registered builders, we have been renovating homes for the past 20 years.”

 

The fittings combine luxury with industrial, such as exposed metal beams, feature lights, engineered wood-look flooring and lush carpet.

 

The warm and welcoming open-plan living and dining zone seamlessly connects to the alfresco area.

 

The stunning white kitchen will please any home chef, with spacious breakfast bar, stone benchtops, full complement of European appliances, soft-closing cabinetry and servery.

 

With a private balcony and ensuite, the master bedroom offers the perfect retreat, while the two minor bedrooms have access to the family bathroom with luxury shower and stylish wood and metal cabinetry.“We have been able to lock and leave the property as it’s only a small group of neighbours who are very considerate of each other,” the Allens said.

 

“You are two blocks walk to the Preston Street shops, with IGA, restaurants, cafes and Cygnet Cinemas and our son has been able to ride to uni.”

 

Source: Community Newspaper Group


Questions?

Contact Us For A Free Quote And Renovation Design By Email.

Write a comment

Comments: 0